woonvorm-together

Dagbesteding

Voor bewoners van Woonvorm Together

De bewoners van Woonvorm Together kunnen bij ons op locatie dagbesteding volgen. Voor hen bieden wij 5 dagen per week dagbesteding. Een aantal van de bewoners heeft elders een werkplek, vaak binnen een sociale werkvoorziening. Dagbesteding bij Woonvorm Together bestaat onder meer uit sociale, sportieve, educatieve en creatieve activiteiten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: het verzorgen van dieren (paarden, schapen, kippen, konijnen en andere kleine dieren), het onderhouden van de tuin en het erf, het klussen in en rondom de locatie en creatieve activiteiten met verschillende materialen, zoals hout.

Voor externe deelnemers

Niet alleen aan de bewoners van Woonvorm Together, bieden wij dagbesteding. Ook aan mensen die niet binnen onze woonvorm wonen, maar elders. Samen met de deelnemer kijken we naar activiteiten die passen bij zijn of haar kwaliteiten. Wij hebben contracten voor WMO-ondersteuning met diverse gemeenten waaronder Gemeente Ommen en Dalfsen. 

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen over het huidige en verwachte programma aan dagbesteding, neem dan gerust contact met ons op of vraag ernaar bij uw consulent van de gemeente.